Puhelin

0405108763

Sähköposti

jenni@hoitolajennikka.fi

Aukiolo ajat

Sopimuksen mukaan

Jalkojenperus hoito sisältää lyhyen jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja tarpeen mukaan myös ohentamisen sekä muotoilun,kynsinauhojen siistimisen kovettumien poiston ja jalkojen rasvauksen.

Vaativampi jalkojenhoito soveltuu laajempien ongelmakohtien hoitoon: mm. runsaat kovettumat, paksut ja pitkät kynnet.

Jalkojenhoito hieronnalla: Perushoito jonka lopuksi 15-20 minuuttia kestävä jalkojenhieronta polviin saakka.

Kynsienleikkaus: Kynsien leikkaus, siistiminen ja jalkojenrasvaus

Kynsienlakkaus tämän voit ostaa lisäksi jalkojenhoitoon, saat mini lakkapullon mukaan.

Kestolakkaus tämän palvelun voit ostaa lisäksi jalkojenhoitoon. Varpaankynsien lakkauksen uv/led valokovetteisella lakalla.

Kestopedikyyri: Sisältää varpaankynsien lyhennyksen, kynsinauhojen siistimisen & kosteuttavan naamion jaloille. Varpaankynsien lakkauksen uv/led valokovetteisella lakalla.
Varpaiden kestolakkaus säilyy siistinä pidempään kuin normaali kynsilakka. Suositeltu huoltoväli on 6-8 viikkoa.

Koagulointi hoito sopii kaikenikäisille. Syylän ja tarvittaessa kovettuman mekaaninen poisto + koagulointi. Kesto 30-60 min.
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä/sakeutumista. Syyläviruksen proteiinit koaguloivat lämmön vaikutuksesta eikä virus voi enää jakautua. Syylä ei häviä hetkessä vaan muutaman kuukauden kuluessa. Tarvittaessa hoito voidaan uusia.

Silikoniortoosi on yksilöllisesti valmistettu juuri sinun tarpeisiisi. Silikoniortoosi tehdään varpaiden asennon korjaamiseen, suojaamiseen ja keventämiseen. Niiden tarkoituksena on ehkäistä varpaiden virheasentoja, virheasennoista johtuvia iho- ja kynsiongelmia, sekä auttaa istuvuutta kengässä.

Kynnen oikaisu Podofixillä: Sisäänkasvaneeseen kynteen tehdään kivuton jousioikaisu. Menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Jousi pyrkii nostamaan sisäänkasvanutta kynttä pois ihosta.

Podofix-liuska pysyy kynnellä 2 viikosta 2 kuukauteen. Uusi liuska uusitaan kynteen tarpeen mukaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu (n. 4-6 viikon välein). Toivottu tulos saavutetaan yleisesti n. 6-9 kk aikana.

Rentouttava päänhieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon, mieleen ja sieluun. Se on selkeillä otteilla tapahtuvaa hierontaa. Hoidon aikana käsitellään hartiaseutu, olkavarret, rintalastan yläosa, pää ja kasvot. Hoito sisältää hierontaa, painelua, sivelyäja pientä ”tukistustakin”, joilla kaikilla on oma tarkoituksensa. Hierota  tapahtuu asiakkaan istuessa ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen.

Rentouttava jalkahieronta Hieronnassa käydään läpi jalkaa varpaista polviin unohtamatta sääriä ja pohkeita. Joten huomioithan että housut ovat sellaiset jotka nousevat reilusti polven yläpuolelle. Rentouttava hoito ylläpitää kehon ja mielen päivittäistä hyvinvointia. Hieronnassa käytän hajusteetonta öljyä. Kesto noin tunnin.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. 

Kulmien värjäys kasvivärillä : Refectocil intense brows on luonnollinen tapa värjätä kulmakarvoja.
Vahvistaa ja hoitaa karvaa. Pysyy karvoissa jopa 7 viikkoa ja iholla muutamia päiviä!

Ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan kauniisti esille. Käytössäni on kotimainen Candy Brows

Ennen
Kestotaivutetut & värjätyt ripset

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kulmien laminoinnissa käsittelen kulmasi Candy Brows –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Luonnolliset kulmat
Hennatut kulmat

Ripsienpidennykset Teen hoitolalla klassisia ripsienpidennyksiä ja voluumi ripsienpidennyksiä valmisviuhkoilla.

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentointi on avuksi myös silloin, kun näkökyky on huonontunut ja päivittäinen meikkaaminen on haastava. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa. Kestopigmentointi -tekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen.

Sattuuko pigmentointi? Tämä ei ole mikään hemmotteluhoito, joten riippuu ihan juuri sinun omasta kipukynnyksestä. Pigmentoitava alue kuitenkin pintapuudutetaan ensimmäisen ”kierroksen” jälkeen ja jokaiselle kierrokselle lisätään puudutetta.

Kulmien pigmentointi Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide, jälkihoito sekä tarvittaessa vahvistuskäsittely 4-6  viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Muotoilun aikana käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten.

Eyeliner pigmentoinnit:

Klassinen eyeliner pigmentointi jossa asiakkaan ripsirajaan muotoillaan kaunis, silmään sopiva kestorajaus.

Ripsityventäyttö on kevyempi versio klassisesta Eyelineristä. Väri kuluu ja poistuu tasaisemmin. Tämä on yksi suosituimmista kestopigmentointi-käsittelyistä tällä hetkellä.  Ripsityven täytöllä saadaan aikaan vaikutelma tuuheammista ja tummemmista ripsistä luonnollisesti. Tämä silmänrajausmalli voidaan tehdä kaikenmallisille silmille. Kaunis ja luonnollinen lopputulos, jolla silmät saadaan upeasti esille.

Kestopigmentoinnin esteet:

– olet alle 18 vuotias

– olet raskaana tai imetät(3kk synnityksen jälkeen)

– kehossa on jokin tulehdus, kova flunssa tai muu vastaava

– sinulla on antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys(Roaccutanin jälkeen
tulisi odottaa puoli vuotta ennen pigmentointikäsittelyä, ihon
arpeutumisvaaran vuoksi.)

-syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk

– sinulla on diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (kysy lääkäriltä
lupa)

– jos olet allerginen puudutusaineelle

– sinulla on todettu keloiditaipumusta ihossa

– sinulla on epilepsia

Tekstiilipainatus

Lämpösilitettävästä kalvosta asiakkaan omiin tuotteisiin esim. kuvaa, tekstiä